Find os | Kontakt os

Historie

Siden 1998 har vi solgt nye Toyota biler til Norge. Slaget har været gradvist stigende og kulminerede foreløbigt i 2002 med et salg på 1.452 biler alene til Norge.

Dette salg har hidtil forgået fra S. D. Kjærsgaard Automobiler A/S - Toyota i Aalborg, som har rædder tilbage til 1968 hvor forretningen blev tableret i Frejlev, en lille forstad til Aalborg. I hele perioden har forretningen været et familieejet selskab.


Det er klart at med så stort et årligt eksportsalg, udgør dette en stor del af den samlede aktivitet i Toyota forretningen. For at holde fokus på både eksport og hjemmemarked, blev det pr. 1. september 2003 besluttet at skille eksportaktiviteten ud i et selvstændigt selskab under navnet Kjærsgaard & Behrensdorff A/S. Dermed var alt lagt til rette, så begge forretninger kunne holde fokus på hvert sit speciale. Pr. 1. februar 2007 flyttede virksomheden til Riihimækivej i Aalborg.

Den nu fredede ejendom, har tidligere huset motorrenoveringsfirmaet Carl Christensen & Co, og er til det formål tegnet af den verdensberømte danske arkitekt Arne Jacobsen. Der er tale om naboejendommen til Toyota forretningen hvilket letter logistikken en del.

Både Kjærsgaard & Behrensdorff A/S og Toyota forretningen er under samme ejer. Begge selskaber er ejet af S.D. Kjærsgaard Holding A/S, et meget velkonsolideret selksab med en egenkapital på ca. dkk. 150 mill. (2010)

Alle biler - både TYoyota og øvrige mærker - bliver klargjort, såvel mekanisk som kosmetisk, hos S.D, Kjærsgaard Automobiler A/S.
Kort og godt er der blot tale om et nyt firmanavn, men for vores kunder vil der ikke være tale om nogen praktisk forskel udover et nyt navn på brevpapiret. Det er stadig de samme folk som står bag.